Universitat Rovira i Virgili

Josep Maria Cruset Domènech

Josep Maria Cruset és nascut a Riudoms. Va estudiar Enginyeria Química a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química de Tarragona i posteriorment va cursar un màster en Administració i Direcció d'Empreses a la mateixa Universitat Rovira i Virgili. Complementàriament es va formar com a auditor ISO i EFQM. Professionalment, és tècnic de qualitat a la Diputació de Tarragona, on ha estat implicat en el procés de modernització administrativa d'aquesta institució, tot i que en l'actualitat es troba en excedència.

A la vegada es dedica a una altra de les seves passions: el cultiu de la terra. Així doncs, compagina les altres activitats amb la seva col·laboració en l'empresa familiar dedicada a l'avicultura i la producció agrícola.

Des del punt de vista social, ha estat sempre implicat en el teixit associatiu del seu poble, fent de voluntari en diferents entitats i impulsant diferents iniciatives de caràcter associatiu. Aquesta inquietud pel seu municipi el va portar a incorporar-se a la vida política i actualment és alcalde de l'Ajuntament de Riudoms i vicepresident de la Diputació de Tarragona, on és el màxim responsable del Servei d'Assistència al Municipi.