Universitat Rovira i Virgili

Activitats estudiants secundària

Les xerrades divulgatives desenvolupen temes d'interès científic relacionats amb l’enginyeria química, l’enginyeria mecànica i l’enginyeria de bioprocessos alimentàris. Els continguts s'adapten al nivell d'estudiants que estan cursant Batxillerat o un CFGS. Les xerrades es realitzen habitualment al centre de secundària.                                                                      

Consulta l’oferta de conferències científiques aquí.


Visites a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Química de grups petits d'alumnes (uns 15-20 com a màxim) per conèixer l’escola i els ensenyaments que aquesta ofereix. Els tallers estan enfocats a estudiants de Batxillerat científic-tecnològic i de CFGS relacionats amb l’enginyeria química i l’enginyeria mecànica.                                                                                                                                         

Consulta l'oferta de tallers aquí.El Fòrum de Treballs de Recerca i Crèdits de Síntesi està organitzat pel Departament d'Educació amb el patrocini de l'Associació empresarial Química de Tarragona (AEQT) per tal de contribuir en el procés de formació dels joves. L’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Química participa amb la realització de tallers dirigits als estudiants d'ensenyament secundari durant els dies del fòrum.


Durant la 2a o 3a setmana de juliol, cada dia de 9-13h, l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Química organitza una sèrie d'activitats relacionades amb l’enginyeria mecànica dirigides a alumnes de 4t d'ESO i 1r de Batxillerat amb l'objectiu de fomentar les vocacions científiques. Cadascun dels dies s'organitza una activitat que consta d'una part teòrica (impartida per un professor d'Universitat) i una part pràctica que realitzen els estudiants a un laboratori de l’ETSEQ. Pots trobar més informació dels cursos que ofereix cada any l’ETSEQ al següent enllaç.


L'ETSEQ ofereix l'assessorament i les seves instal·lacions per realitzar els Treballs de recerca de Batxillerat, sempre que es compleixin les següents condicions:


L’ETSEQ ofereix una presentació informativa per explicar l’oferta dels graus que imparteix l’escola. Aquesta sessió pot desenvolupar-se tant a les instal·lacions de la universitat com als centres educatius i està destinada a tots els estudiants de 2n de Batxillerat.

Contacte

Coordinador de les activitats

Dr. Albert Fabgreat Sanjuan

visites_instituts_etseq(ELIMINAR)@urv.cat