Universitat Rovira i Virgili

Josep Antoni Mata de la Cruz

Nascut el 11 de juny del 1962 a Santa Cruz de Tenerife, casat amb tres fills, és resident a Tarragona. És Llicenciat en Ciències Químiques i també es Màster en Gestió de la Qualitat a l'Empresa de la UPC i MBA URV ( 2ª promoció) on col·labora puntualment.


A part d'una experiència de 3 anys a la empresa Bayer, Toni Mata ha desenvolupat tota la seva carrera professional a SCA en diverses responsabilitats i països i és especialista en MANUFACTURING EXCELLENCE. Es des del 2004 Director de la factoria de Valls de SCA Hygiene Products, S.L.. SCA és una companya multinacional d'origen suec amb l'ambició de donar solucions d'higiene en tot l'àmbit de la vida de les persones. Es líder en la seva àrea, te 44.000 treballadors, actua en més de 100 països i te més de 12 billons de Euros de facturació.
La factoria de Valls (situada realment a Puigpelat) dona feina a + de 500 persones i fabrica productes de tissú i bolquers per marques pròpies com per marques de la distribució. Es sens dubte la factoria de referència dintre de SCA i del sector especialment pels seus avenços en el àrea del desenvolupament humà i de la gestió de les bones pràctiques de fabricació.
 

Des de l'any 2009 la factoria de SAC Valls col·labora de forma intensa amb la ETSEQ, així com altres escoles i facultats de la URV amb el seu STUDENT PROGRAM concebut per la incorporació sistemàtica de talent a la empresa. Destaca el programa WORK EXPERIENCE de col·laboració amb el màster de la ETSEQ"