Universitat Rovira i Virgili

Work Experience

Un pas endavant en la teva carrera professional

Et preparem per a què puguis treballar a l’empresa que seleccionis

T'oferim poder estudiar el Màster d'Enginyeria Química (MEQ) o el Màster en Enginyeria Ambiental i Sostenibilitat Energètica (MEESE) gaudint d’una beca patrocinada per una empresa que cobreix els costos de la matrícula del primer any.

Uneix-te al programa i realitza les Pràctiques i el Treball Fi de Màster a l'empresa patrocinadora durant el tercer semestre.

Per què?

ETSEQ

 • Part de la Universitat Rovira i Virgili, la universitat pública de Tarragona.
 • Un dels centres universitaris de referència en enginyeria química a tota Europa.
 • Forma part de la iniciativa CDIO, www.cdio.org.
 • Una de les escoles del món que implanten mètodes d'aprenentatge innovadors dins dels seus programes docents (team work, leadership, communication...).
 • Una de les 8 universitats europees de referència per a la multinacional Dow Chemical Company.
 • Amb un alt grau d'ocupabilitat dels nostres estudiants graduats.

INDÚSTRIES

L' ETSEQ està situada estratègicament al costat d'un dels pulls industrials més importants del sud d'Europa.

Amb més de 1000 convenis de col·laboració en pràctiques en empreses.

Chemmed es el clúster industrial, logístic, acadèmic i científic de la química més important del sud d'Europa.

PFREMIS WORK EXPERIENCE

Els premis WE s’ofereixen a Graduats en Enginyeria, amb una excel·lent formació acadèmica, que vulguin estudiar en anglès, capaços de treballar en equip i amb vocació de lideratge i innovació.

Els premiats podran gaudir de la matrícula del primer curs del Màster gratuïta i poder fer les pràctiques externes i el treball de fi de màster a l’empresa patrocinadora.

Condicions de participació

1. PARTICIPACIÓ:

Poden optar al premi els estudiants d’enginyeria de qualsevol universitat que estiguin preinscrits al Màster Universitari en Enginyeria Química o al Màster Universitari en Enginyeria Ambiental i Sostenibilitat Energètica de la Universitat Rovira i Virgili. Per rebre el premi, l’estudiant ha d’haver formalitzat la matrícula a un d’aquests dos màsters.

2. CONDICIONS:

Per completar la teva inscripció necessitem que ens envïis a workexperience.etseq@urv.cat els següents documents i informació abans del 31 de maig:

 1. Dades de contacte, signatura i data.
 2. Documentació d'avaluació de candidats:
  • Expedient acadèmic
  • Preferència de les empreses per a les Pràctiques + Tesis Final de Màster. Tingueu en compte que totes les empreses de la segona concocatòria (BASF, Basf Sonatrach PropanChem, Clariant, Covestro, Dow y Fluor) s'han de clasificar per ordre numèric de preferència per a una sol·licitud vàlida.
  • CV complet (màxim 2 planes).
  • Justificant de la preisncripció al màster d’Enginyeria Química o bé al màster d’Enginyeria Ambiental i Sostenibilitat Energètica.
 3. 1 o 2 Cartes de referència opcionals fent constar:

  · El temps que ha conegut el sol·licitant. Circunstàncies en què ha conegut el candidat
  · Rànking de l'estudiants pel que fa a la cohort actual: superior ...%
  · Comentaris respecte al potencial acadèmic/professional del candidat, habilitats, característiques personals relllevants, raons per a la idoneïtat de la seva candidatura

L'empresa es compromet a fer una breu descripció del tipus de projecte que pot oferir i també del perfil professional que es farà públic a la pàgina web perquè el candidat sol·licitant pugui fer la llista prioritzada de les empreses participants.
L'estudiant ha d'estar disponible durant el període de PROCÉS DE SELECCIÓ EMPRESES per entrevistes presencials o en línia, veure calendari per a les dates.

3. JURAT:

El jurat estarà composat per un panel d'avaluadors de l'ETSEQ designat pel director de l’ETSEQ o la persona que ell/ella hagi delegat i per un panel d’avaluadors designat per l’empresa. El panell ETSEQ finalment triarà el guanyador segons la documentació presentada pel candidat, la llista prioritzada del sol·licitant i les prioritats establertes pel panell de l’empresa a través d'entrevistes i/o altres proves.

4. AVALUACIÓ:

El candidat guanyador serà triat tenint en compte, principalment:

 • La capacitat tècnica del sol·licitant.
 • Habilitats socials del sol·licitant.
 • La motivació del sol·licitant i la idoneïtat per al perfil professional de la Companyia.

5. PREMI ECONÒMIC:

Els guanyadors de l'ETSEQ Work Experience rebran una quantitat igual a les taxes de matrícula del Màster MEQ o MEESE del primer any i un diploma acreditatiu. La companyia supervisarà a l'estudiant durant el curs acadèmic. Si aquest seguiment és positiu, l’estudiant realitzarà les Pràctiques i el Treball Final de Màster a l’empresa durant el segon curs. Aquest ajut és compatible amb qualsevol altre ajut que rebi l'alumne

Calendari

Inscripció 2a convocatòria Work Experience

Des del 13 de maig al 31 de maig de 2024.

Procés de selecció de les empreses

Del 3 de juny al 22 de juny de 2024.

Resolució 2a convocatòria

25 de juny de 2024.