Universitat Rovira i Virgili

Marta Bellobí Girona

Marta Bellobí és MBA (ESADE Business School), MSc in Petroleum Refining, Petrochemistry and Engineering (Institut Français du Pétrole) i llicenciada en Química Industrial (Universitat de Barcelona, al centre que va donar lloc a l'actual ETSEQ de la URV).

És membre fundadora de GRINIUM, empresa de consultoria i serveis en l'àmbit de la il·luminació que ofereix al mercat un assessorament complet sobre el que un projecte de canvi a tecnologia LED pot oferir, començant per la definició de l'abast òptim del projecte i acabant amb el subministrament del producte que millor encaixa en les necessitats del client. Ha estat també managing-director de Ramboll ENVIRON a Barcelona i directora de serveis M&A i Due Diligence mediambiental a URS Corporation.

Les seves principals àrees d'expertesa són la direcció i emprenedoria, el desenvolupament empresarial, els plans comercials operacionals i la direcció de projectes. Té experiència específica en B2B internacional i multisectorial: real estate, bufets d’advocats, capital de risc i entitats financeres, i en Due Diligence i M&A mediambiental. A més, té un sòlid background en assessorament en estratègia sostenible, construcció sostenible i certificació LEED.