Universitat Rovira i Virgili

Carlos Álvarez Herrero

Cap de serveis tècnics de la fàbrica de Covestro a Tarragona i coordinador central de manteniment per a les fàbriques de Covestro a Tarragona i Barcelona, Carlos Álvarez compta amb una important trajectòria professional en l'àmbit de manteniment i serveis tècnics.

El 1985 es va incorporar a Bayer com a enginyer de la planta de Tarragona especialitzada en la producció de CO, MDI i TDI, i va esdevenir enginyer de projecte a la planta de MDI a la regió. El 1993 es va traslladar a Alemanya per ocupar el càrrec de cap d'enginyeria, que va mantenir quan tornà a la fàbrica de Tarragona el 1995, on va assumir diferents responsabilitats fins a ser nomenat cap de serveis tècnics el 2013. Des del 2014 combina el càrrec de cap de serveis tècnics a Tarragona amb les funcions de coordinador central de manteniment per a les fàbriques de Covestro a Tarragona i Barcelona.

Enginyer industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya, té un màster en Prevenció de Riscos Laborals per la Universitat Rovira i Virgili, on es va especialitzar en higiene i seguretat industrial. En aquesta mateixa universitat exerceix de professor associat al Departament d'Enginyeria Química.