Universitat Rovira i Virgili

Barbara Garcia Arias

Barbara Garcia Arias treballa com a directora de desenvolupament de negocis a DSM, una empresa mundial basada en la ciència activa en salut, nutrició i materials, centrada en el desenvolupament de solucions sostenibles en el camp de l'enginyeria de plàstics per impulsar la prosperitat econòmica, el progrés ambiental i els avenços socials.

Abans d'això va treballar dotze anys per a Shell, Basell i Lyondellbasell, des d'enginyera de producció fins a cap de producte, cap de comptes global i cap de màrqueting global per a aplicacions sanitàries en el camp de les poliolefines, sempre esforçant-se per desenvolupar relacions amb els clients a llarg termini.

És enginyera química per l'ETSEQ i té un màster addicional en ciències per l'École National Supérieure des Pétroles et des Moteurs, de França, sobre tecnologia avançada de petroquímics, polímers i plàstics. Ha viscut als Països Baixos, França i actualment a Brussel·les; parla anglès, francès i holandès. Està casada amb un holandès i tenen un fill i una filla.